Ciasta czekoladowe o pełni słodyczy w wariantach dla każdego.

Ciasta czekoladowe tworzymy zgodnie z najwyższymi oczekiwaniami naszych klientów. Składniki najlepszej jakości, w połączeniu z wieloletnim doświadczeniem cukierników pozwalają stworzyć wyroby o idealnym smaku.

TOFFIFI

Ciasto orzechowe przekładane kajmakiem, ciastem francuskim i budyniem, przykryte bitą śmietaną z polewą toffi.

SNIKERS

Warstwa ciasta kruchego, blatu kokosowego i orzechowego przekładane budyniem, polane polewą toffi.

TOFFI Z ALKOHOLEM

Kruche ciasto przekładane kajmakiem i bitą śmietaną, całość przykryta biszkoptem nasączonym alkoholem, polewa toffi.

SŁONECZNIKOWE

Wilgotne blaty z orzechami i prażonym słonecznikiem przekładane kremem toffi.

CZEKOLADOWE

Delikatne, wilgotne ciasto czekoladowe z jabłkiem i orzechem włoskim, polane polewą truflową.